Betalen

Betalen

Makkelijk en veilig betalen

Betalen bij Rical gaat via een beveiligde internetverbinding. De betalingsgegevens die u doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Rical worden gelezen of anderszins worden achterhaald.

Betalingstraject

Indien u uw keuze voor een bepaald artikel op de site heeft gemaakt en u heeft uw adres- en bezorggegevens ingevuld kunt u overgaan tot betaling. Op uw beeldscherm ziet u het betaalscherm met de verschillende betaalmogelijkheden. Hieruit kiest u de gewenste betaalwijze.

Betaalmethoden

Indien u kiest voor een online betaalmethode is bij een succesvolle verwerking uw betaling direct bij ons binnen en kunnen wij uw order meteen in behandeling nemen. U kunt bij Rical kiezen voor de volgende betaalmethoden:

iDeal
Online betalen kan veilig en eenvoudig via uw eigen bank (ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank en SNS Bank). Voor deze online betalingen worden géén kosten berekend. Een betalingsbevestiging wordt op het scherm getoond en tevens gemaild naar het door uw opgegeven e-mailadres.

Op rekening
U kunt er ook voor kiezen om de betaling na levering te doen. Uw betaling moet dan 14 dagen na factuurdatum bij ons binnen zijn. Wij behouden ons het recht voor om iedere bestelling op rekening te beoordelen en te bepalen of er wel of niet geleverd gaat worden. Zodra u de orderbevestiging heeft ontvangen kunt u het verschuldigde bedrag overmaken naar rekeningnummer IBAN NL43ABNA0488543487 t.n.v. Rical Cleaning Products, met uw bestelnummer als kenmerk.

Orderbevestiging per mail

Elke afgeronde bestelopdracht wordt door Rical per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat u uw e-mailadres op onze website juist invoert! De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij uw order hebben ontvangen. Wij willen u vragen deze bevestiging nauwkeurig te controleren en eventuele correcties direct aan ons te mailen via info@rical.eu Dit voorkomt vertragingen en mogelijke teleurstellingen.