Bezorgen

Bezorgen

Bestellingen op werkdagen worden na ontvangst en verwerking van uw elektronische betaling door Rical uiterlijk de volgende werkdag naar u verzonden. Een bestelling welke geplaatst is in het weekend of op een feestdag, wordt uiterlijk de eerst volgende werkdag aangeboden voor verzending. U zult uw bestelling in de meeste gevallen 2 werkdagen na bestelling al in huis hebben.

De bezorgkosten zijn in heel Nederland voor iedere bestelling gelijk en bedragen € 18,50,- exclusief btw per bestelling. Bij een bestelling vanaf € 150,- leveren wij gratis. Extra verzendkosten voor België zijn €42,- en voor Duitsland €52,-.

Al onze zendingen worden aangeboden via een koerier of ons eigen vervoer. Indien u niet thuis bent op het moment van aflevering, krijgt u een kennisgeving van de vervoerder met hierop het telefoonnummer of e-mailadres wat u kunt bereiken om een afspraak te maken voor de levering.

U kunt de bestelling ook bij ons afhalen. Neem hiervoor contact met ons op om een afspraak te maken. Voor vragen of speciale verzoeken omtrent de levering kunt u contact opnemen via info@rical.eu of 071-57 67 671.