Rical Parfum 1 liter

 18,25

Schoonmaken is een combinatie van kwaliteit leveren en een stukje beleving. Met de kwaliteit van het schoonmaakwerk kunnen wij niet veel doen, maar voor de beleving heeft Rical iets nieuws. Namelijk Rical Parfum. Rical Parfum is een krachtige luchtverfrisser. Verdrijft onaangename geuren in interieur en laat langdurig een heerlijke geur achter. Rical Parfum is effectief tegen een breed scala aan onaangename geuren zoals tabaklucht, geuren van mensen, dieren en voedsel. Kan in een sproeiflacon gebruikt worden (zoals op de foto), maar kan ook als toevoeging in bijvoorbeeld mopwater gebruikt worden. PH waarde is 8.

Beschrijving

Gebruiksaanwijzing:

Doseer 2% in een emmer met warm water voor ruimte reiniging of doseer 10% oplossing in een sproeiflacon. Sproei vervolgens in het midden van de ruimte in de lucht. Zorg ervoor dat de nevel niet terechtkomt op meubilair.

Veiligheidsinformatie:

Schadelijk voor in het water levende organismen met langdurige gevolgen. Bevat 2-methylundecal, benzyl salicyclate, Coumarine,cyclamen aldehyde, dihydrocitronellol, heliotropine, hexyl cinnamal,alpha-isomethyl ionone. Kan een allergische reactie veroorzaken.

Het veiligheidsinformatieblad is hier te downloaden.

Artikelnummer: 4271232