Total Industriereiniger Citroen 2×5 liter

 89,10

De Total Industriereiniger Citroen is een krachtig reinigingsmiddel dat in staat is de zwaarste industriële vervuiling te verwijderen. Het is in staat om vervuiling van vet, olie, en roest snel en doeltreffend te verwijderen. Geschikt voor de industrie- of voedingssector. Verwijderd vet, bloedvlekken en haren voor de vleesverwerking. Total Industriereiniger Citroen is de ideale geconcentreerde reiniger voor de voedingsindustrie, bakkerijen, brouwerijen, slagerijen, vleesverwerking etc. Maar is ook uitermate geschikt voor transportbedrijven, garages, tankstations, spoorwegen, scheepswerven, gemeentes en scholen. De Total Industriereiniger Citroen is een perfecte industriële reiniger, maar ook een uitstekende allesreiniger voor de dagelijkse schoonmaak. Voor meer informatie kunt u altijd bellen of mailen. Verkrijgbaar in12x 1 liters. 2x 5 liter en 25 liter kannen!

Beschrijving

Gebruiksaanwijzing:

De Total Industriereiniger Citroen is te gebruiken voor moppen, sprayen, schrobben of met hogedruk. Verdunning: 1 op 10 verdunnen met heet water bij zware vervuiling van vet, olie en wax. 1 op 50 verdunnen met warm of koud water voor hogedrukreiniging. 1 op 100 verdelen met warm of koud water voor lichte verontreiniging en moppen.

Ook uitermate geschikt voor damwanden, caravans en springkussens.

Veiligheidsinformatie:

Veroorzaakt ernstig oogletsel. Buiten bereik van kinderen houden. Bij contact met de ogen voorzichtig afspoelen met water gedurende aan aantal minuten en contactlenzen verwijderen. Neem contact op met een arts.

Klik Hier om het veiligheidsinformatieblad te downloaden.om het veiligheidsinformatieblad te downloaden.

Artikelnummer: 4273097